Nahoj de groene ridder

Leer Nahoj kennen, die vaak per ongeluk de grootste heldendaden verricht om deze met één of andere stommiteit weer direct volledig ongedaan te maken.

ERWIN, DE MAGIËR

In een dronken bui beslist koning Ruhtra om Nahoj, de groene ridder in te huren.
Wanneer de verraderlijke Derdom samenzweert met Gwenleod, de heks en Erwin, de magiër, beslist Ruhtra om Nahoj, de groene ridder en Tolecnal, de droge ridder te zenden om Erwin eens een lesje te leren. Ook de jonge broer van Ruhtra, Walewijntje, mag na veel aandringen mee.

Leer Nahoj kennen, die vaak per ongeluk de grootste heldendaden verricht om deze met één of andere stommiteit weer direct volledig ongedaan te maken.
Maak kennis met de bloeddorstige en cynische Tolecnal die de titel ‘ridder van de vierkantige tafel’ nu eenmaal mooier hoorde klinken dan ‘roofridder’.
Supporter voor het dappere en ijverige Walewijntje, dat immers veel te weinig hulp krijgt van zijn mederidders.

Nahoj, de groene ridder is uitgegeven bij uitgeverij Bonte en verkrijgbaar bij de betere stripspeciaalzaak. Je kan mij ook een bericht sturen via het contactformulier op deze site over de strip.
48 blz kleur – Zachte Kaft

Ergens langs een machtige rivier ligt er een watermolen waar elk jaar iemand verdwijnt …
Een postduif wordt naar Tolemac gestuurd met de vraag voor hulp.

Twee ridders moeten het probleem oplossen. De watermolen zorgt immers voor de energiebevoorading van het kasteel van de koning !

Kom snel te weten hoe Nahoj, de groene ridder en Tolecnal, de droge ridder de situatie aanpakken in dit hilarische kortverhaal.

Kortverhaal 'Nahoj - het mysterie' Digitale download - pdf - 4blz.

€4.00 – Nu kopen

ILLUSTRATIEWERK

Illustraties
Stripverhaal
Royalty free

OVER MIJ

CONTACT